Jak zrobić dobry bigos i barszcz last minute? Radzi szef kuchni

Czytaj dalej
Fot. archiwum
Robert Migdał

Jak zrobić dobry bigos i barszcz last minute? Radzi szef kuchni

Robert Migdał

Jeden z najlepszych polskich kucharzy – Grzegorz Pomietło, szef kuchni wrocławskiego Art Hotelu, opowiada o tym, jak zrobić idealny barszcz wigilijny i jakie inne przysmaki szykuje na świąteczny stół w swoim domu

Przed Bożym Narodzeniem przepełnia cię radość, czy w głowie kołacze się myśl: „O mój Boże, znów to gotowanie, pieczenie, smażenie...”
W pracy – mam gorący okres. Bardzo. Od paru lat jest moda na wigilie pracownicze i organizujemy ich nawet kilka dziennie. Na szczęście w domu wigilia jest w małym gronie: moja żona, córka, teściowa i ja. Dla czterech osób kolację wigilijną przygotowuję więc na spokojnie.

Pozostało jeszcze 91% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Robert Migdał

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.gazetawroclawska.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.